Luftvärmepump & luftkonditionering i Enköping – installation & service

Installera

Luftvärmepump Enköping – vi hjälper dig med installationen

För att din luftvärmepump ska fungera länge, väl och inte drabbas av onödigt slitage är det viktigt att den installeras på rätt sätt. När du köper din värmepump hos oss ingår alltid installation. Våra installatörer är certifierade och kunniga, så du kan vara säker på att luftvärmepumpen ges bästa möjliga förutsättningar för ett långt och välfungerande liv. Vi arbetar ofta med Luftvärmepumpar i Enköping och har många nöjda kunder i stan med omnejd.

Material

Ingår vid installation:

  • Väggkonsol till utomhusdel
  • Stickkontakt för igångsättning
  • Rörlängd 5 meter per enhet
  • Täckkanal 5 meter per enhet
  • Markstativ eller fjäderdämpare
  •  

*Begär offert för längre än 5 meter rörlängd.

Service

Service för lång livslängd

Bor du i Enköping och behöver hjälp med service av din luftvärmepump? En kontinuerligt servad värmepump är en bra värmepump. Med tiden kan den slitas ut och få nedsatt kapacitet, vilket påverkar såväl den allmänna funktionen som dess energianvändning. Vi ser till att din luftvärmepump bibehåller sin fulla funktion och får den livslängd du förväntar dig.

Viktigt med service av värmepump

Det finns flera anledningar att se över sin luftvärmepump. Luften som passerar igenom värmepumpen är full av dammpartiklar som kan leta sig in förbi filtret, till fläkten och innerdelens kondensor. Partiklarna kan där orsaka bakterier och mögel som sedan sprids i luften. Dessutom behöver filtret bytas ut eller rengöras då och då. Damm kan lätt fastna och på så vis påverka värmepumpens funktion.

 

Vid kontroll och service av din värmepump ingår:

Rengöring av ytterdel
Rengöring med ångtvätt & desinficeringsmedel
Kontroll av temperatur före och efter översyn
Rengöring av filter

Utvalda produkter

Luftvärmepump Nykvarn – installation & service