Luftkonditionering & AC i Mariefred/ Torshälla/ Stallarholmen

Nu kommer sommaren – vänta inte med att fixa luftkonditioneringen till sommarens allra hetaste dagar! Vi på Kyl & Värmepumpsteknik utgår från Strängnäs men har nöjda privat- och företagskunder i hela Mälardalen, från Mariefred till Torshälla och Stallarholmen. Vi arbetar med högkvalitativa produkter inom AC som kombinerar både hög prestanda med rimliga prislappar och hjälper även till med installation och service. Sveriges väder kan överraska men med oss står ni rustade både för kalla vintrar och ihållande värmeböljor på sommaren. Du är välkommen att höra av dig! 

Installation

Alla våra produkter inom luftkonditionering kommer med en installation utförd av en certifierad tekniker. Detta ökar produktens prestanda och minimerar dessutom slitage och produktfel.

Service

Regelbunden service ökar produktens levnadslängd och garanterar att din AC ger fortsatt bra energibesparing år efter år vilket hjälper både miljö och plånbok!

Vi gör det enkelt för er

Vi välkomnar kunder från Mariefred, Torshälla och Stallarholmen och åker gärna ut till er. Låt oss hjälpa er ta reda på vilken produkt som passar just era behov! Fyll i formuläret nedan så återkopplar vi eller slå oss en signal på 070 856 38 28.

Luftkonditionering & AC i Mariefred/Torshälla/Stallarholmen