Tillbehör

Kontakta oss

Mitsubishi VL-100

Lukt, mögel, radon, rökning – det är mycket som kan påverka inomhusmiljön och ditt välbefinnande. Miniventilation är ett effektivt och ekonomiskt sätt att förbättra luftkvaliteten. Vädrar man med öppna fönster försvinner värmen ut ur huset, ett rent energislöseri. I vår ventilations-värmeväxlare återvinns upp till 80% av värmen samtidigt som aggregatet har en mycket låg energiförbrukning. Miniventilation ger både fräschare inomhusluft och hjälper dig att spara pengar.

Mitsubishi VL-50

Med en ljudnivå ner till otroliga 15 dB gör VL-50 till en av de tystaste ventilationerna på marknaden. Samtidigt är det en enkel installation då det endast krävs ett hål i väggen. Du kan även ersätta ditt befintliga friskluftsintag. VL-50 har en temperaturverkningsgrad på upp till 85% och drivs med enbart 4 W vilket gör den billigare än att ladda din mobiltelefon. Dessutom kan du välja om den ska sitta horisontellt eller vertikalt, allt för att den ska passa i ditt hem.

Klimat K7

Klimat K7 är en prisbelönt multifunktionsfläkt, utvecklad och tillverkad i Sverige, som kan installeras både som badrumsfläkt (med sex valbara ventilationslösningar) eller som energisparande värmeförflyttare.

Airpatrol

– Spar pengar med AirPatrol Nordic

Spara både energi och pengar genom att styra din värmepump med Air Patrol. Via en app eller sms-kommando på mobilen justerar du värmepumpen för att hålla den värme du vill ha när du är borta eller hemma.

Med den här intelligenta styrningen kan du justera både temperatur, funktionsläge och fläkthastighet på värmepumpen och minska energiförbrukningen med upp till 25 procent.

Du kan även ställa in larm för låg och hög rumstemperatur, serviceintervall samt strömavbrott.

Värmepumpsskydd för utomhusdel

Ett stilrent plåttak till utomhusdel som skyddar värmepumpen mot regn, snö och vind. Skyddet är designat så att det inte påverkar värmpumpens prestanda utan fungerar i alla väder. Mått 920×540 mm

Droppskål till luftvärmepumpens utomhusdel

Med en droppskål till värmepumpen får du koll på avfrostningsvattnet och förhindrar att is byggs upp under värmepumpen. Kondensvattnet kan annars bilda en isbana på väg in mot huset och skada utomhusdelen.

Snyggt skydd för pumpens utomhusdel

Skydda värmepumpens utedel mot vind, regn och snö. Trädetaljerna är grundbehandlade två gånger med vattenburen linolja och kan enkelt målas över med valfri utomhusfärg för att fint smälta in i husfasaden.

För mer information kontakta Kyl & Värmepumpsteknik, Stefan 070-856 38 28
Mail: info@kylvarmepumpsteknik.se

Få mindre vibrationer och lägre ljudnivå med en fjäderdämpare

Störs du av ljudet från vibrationerna på din luftvärmepump kan du använda en fjäderdämpare. Den minskar vibrationerna på utomhusdelen och reducerar på så sätt ljudet som kan komma från värmepumpen.

Airmove 3.0

Airmove 3.0 är en självreglerande friskluftsventil som följer årets väderväxlingar.

Med Airmove 3.0 kan du vara säker på att du får ett sundare inomhusklimat året om, utan att slösa dyr energi på överventilering!

Den temperaturkänsliga termostaten reglerar automatiskt ventiltallrikens luftspalt och anpassar därmed luftmängden efter utomhustemperaturen.

Airmove 2.0

Airmove 2.0 är en svensk uppfinning som löser det klassiska problemet med ojämn temperatur i ett hus med braskamin eller luftvärmepump.

Genom att utnyttja undertrycket i luftströmmarna kan luftförflyttaren jämna ut temperaturen, sommar som vinter.
En enkel, smart och kostnadseffektiv produkt som fungerar lika bra på sommaren som på vintern. Fördela den behagliga värmen på vintern, och den uppfriskande kylan på sommaren med AIrmove 2.0.

Airmove 1.1

Airmove 1.1 är en svensk uppfinning som bidrar till en jämnare och behagligare fördelning av bostadens befintliga temperatur.

Airmove 1.1 skapar en kontinuerlig luftcirkulation mellan bostadens rum. Därigenom minimerar man uppkomsten av temperaturskillnader i huset.

Airmove 1.1 är en enkel, smart och kostnadseffektiv produkt som verkningsfullt cirkulerar och fördelar inomhustemperaturen jämnt sommar som vinter.