Fjärrstyr din värmepump

fjärrstyrning värmepump mobil

Vi vill introducera dig till något bekvämt och framförallt något säkert – fjärrstyrning till din värmepump. När du kan styra din luft-luftvärmepump via mobilen har du kontroll över din värmereglering oavsett om du är på plats i hemmet eller på semester på andra sidan jordklotet.

Känn dig trygg

Med hjälp av fjärrstyrning kommer du inte längre behöva känna en oro för ditt hem när du är borta. Du kommer bli meddelad via ett larm om det sker stora temperaturförändringar eller strömavbrott och har därefter gott om tid att vidta åtgärder.

Det finns två olika sätt att fjärrstyra värmepumpen som finns hos oss. När du är i hemmet rekommenderar vi wifi-styrning. Dels för att du inte behöver samma övervakning med hjälp av fjärrstyrningen men en annan stor fördel är att du slipper fylla på SIM-kortet som används vid SMS-styrningen. Du behöver inte heller vara orolig att saldot tar slut om du använder WIFI-styrningen. Det andra sättet är SMS-styrningen. Den absolut största fördelen med denna är att du inte behöver ha tillgång till WIFI för att kunna fjärrstyra luft-luftvärmepumpen hos oss.

Tillgänglig till alla smartphones

Precis som dagens övriga teknologi vill vi inte vara sämre, därför finns det en användarvänlig app för fjärrstyrning. I den finns det både stöd för SMS-styrning och WiFi-styrning. Appen finns gratis och reklmafri hos Apple, Android och Windows.

Det vi främst av allt vill belysa är bekvämligheten med fjärrstyrning till din värmepump. Från och med nu, med en luft-luftvärmepump från oss som innehar fjärrstyrning kan du alltid komma hem till ett hem som är svalt och skönt, eller varmt och skönt till de som föredrar det. Du kommer hem till exakt den temperatur du vill ha och precis det klimat du önskar!

Fjärrstyrning är inte bara bekvämt och säkert. Det finns också till en rad olika märken såsom: Fujitsu, Fuji, General, Panasonic, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Bosch, LG, Toshiba, Sharp, Midea, Hitachi, Samsung, Electrolux, Altech och Daikin.